Rådgivning

Hva vil egentlig en varig forbedring av prosesser, arbeidsflyter og kostnader bety for virksomheten din og for deg personlig? DEVELOP gir deg ikke bare en individuell konsulenttjeneste, men har også et omfattende nedlastingssenter der du kan finne drivere, håndbøker, programvare og mye mer. Faktisk finner du alt du trenger for å holde deg oppdatert og optimalisere virksomheten din.

Hva med kostnadsstrukturen din?

Innkjøpskostnader, finansieringskostnader, vedlikeholdskostnader, reparasjonskostnader, kjøp av forbruksartikler, administrative kostnader og mye mer. Har du fortsatt oversikt over kostnadene for kopimaskiner, skrivere, skannere og fakssystemer? Ifølge en undersøkelse utført av markedsføringsinstituttet Gartner, har mengden materiell som skrives ut internt i bedriftene, doblet seg de siste 10 årene. Men bare 20 prosent av bedriftene vet nøyaktig hvor store utskriftskostnader de har.

Kontroller kostnadene dine!

Ved hjelp av et avansert analysekonsept kan vi finne optimaliseringspotensialet i din bedrifts kostnadsstruktur og arbeidsprosedyrer. Fra en detaljert analyse av alle prosedyrer til skreddersydde løsninger utviklet spesielt for å imøtekomme dine behov: Vi leverer helt i tråd med dine individuelle behov og støtter deg i utviklingen av egnede tiltak.

Utnytt vårt analysekonsept!

Vi tilbyr en rask og enkel metode for å danne oss et førsteinntrykk av de omtrentlige kostnadene dine. Vår erfaring er at DEVELOPs analysekonsept gir potensielle besparelser på opptil 18 %. Et spor det er verdt å forfølge.

Ta kontakt med oss. Vi er glade for å kunne tilby deg informasjon i en privat konsultasjon uten forpliktelser.