Forbruksartikler

Hvis pålitelighet og overlegen utskriftskvalitet er viktig for deg, bør du benytte deg av det perfekte teamet: DEVELOPs utskriftssystemer og multifunksjonelle systemer kombinert med originale forbruksartikler fra DEVELOP. For å være sikker på at produkter som er merket DEVELOP inneholder de ekte artiklene, bør du bare kjøpe forbruksartikler fra spesialistforhandleren din.
 Det er den eneste måten å sikre optimal ytelse, problemfri drift og lang levetid for de verdifulle systemene dine på.

Stol på originalen

I dag er mange virksomheter veldig opptatt av kostnadskutt, og det gjelder like mye store investeringer som det gjelder forbruksartikler, for eksempel toner. Derfor har det dukket opp stadig flere produsenter som tilbyr billigere alternativer eller til og med originalvarer til en billigere penge.

Men billig betyr ikke nødvendigvis bra. Toner av lav kvalitet kan ikke bare gå ut over utskriftskvaliteten, men også gjøre varig skade på systemet. Et billig engangskjøp kan dermed bli et kostbart feilgrep. Derfor ønsker vi å støtte salget av DEVELOP-toner.

Du kan få mer informasjon om fordelene ved originale forbruksartikler og hvordan du skaffer deg dem, ved å laste ned brosjyren vår under downloads til høyre på denne siden.