Profil

DEVELOP er en merkevare som tilhører Konica Minolta Business Solutions, og merket står for profesjonelle, moderne kommunikasjonsløsninger for kontoret. Vi markedsfører systemer, programvare og tjenester tilpasset virksomhetens dokumentproduksjon og dokumenthåndteringsbehov. Takket være vårt brede utvalg av produkter og tjenester er vi blant de ledende leverandørene av kommunikasjonsløsninger for kontoret til gründervirksomheter, små firma eller mellomstore bedrifter.

Hvem vi er

Vi er trendsettere og vi gir et betydelig og kreativt bidrag til den videre utviklingen av kontorsystemer. Våre råd dekker mye mer enn bare analyser og anbefalinger, vi vurderer dine behov, designer løsninger og veileder deg i valg av kommunikasjonsløsninger. Vårt viktigste mål er å gi en mer effektiv dokumentproduksjon og dokumenthåndteringsprosess.

Hva du kan stole på

Hver enkelt bransje står overfor ulike utfordringer. Alle virksomheter har forskjellige behov. Dine bestemte krav til dokumentproduksjon og dokumenthåndtering er den avgjørende faktoren for oss, uavhengig av om virksomheten er en gründervirksomhet, et lite firma eller en mellomstor bedrift. Produktene og programvareløsningene til DEVELOP tilbyr deg en lang rekke muligheter for å øke produktiviteten og gjøre de daglige oppgavene enklere.

Hvor du kan finne oss

Vårt omfattende internasjonale salgsnettverk av uavhengige distributører og spesialister er tilgjengelig i mer enn 60 land, og leverer tjenester som sikrer drift og service av våre produkter over hele verden. Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, et selskap basert i Langenhagen, Tyskland, er et heleid datterselskap av Konica Minolta Business Technologies, Inc., Tokyo, Japan. Konica Minolta Business Solutions Europe er representert av datterselskaper og forhandlere i Europa, Midtøsten og Afrika. Mer enn 27 000 personer arbeider i Konica Minolta Business Technologies globalt.

Forhandleroversikt i Norge