Historie

Den drivende faktoren bak DEVELOPs mer enn 60 år lange historie har vært utvikling og design av løsninger og tjenester for kontorkommunikasjon, som gjør de daglige oppgavene enklere. I fremtiden kommer vi til å skrive mange flere kapitler, ikke bare i vår egen suksesshistorie, men også i din. Fordi vi i fellesskap kan styrke virksomheten din.

I dag

DEVELOP tilbyr en ny dimensjon innenfor multifunksjonelle enheter. Takket være et intuitivt og enkelt forståelig konsept, er systemene like enkle å bruke som smarttelefoner eller nettbrett. I tillegg betyr koblingen til DEVELOPs programvareløsninger at hvert ineo-system er en komplett dokumentbehandlingsløsning og en integrert del av de daglige arbeidsprosessene.

For å styrke markedsposisjonen ytterligere slås Develop sammen med Konica Minolta Business Solutions.

Som del av den felles vekststrategien for den sammenslåtte gruppen, skal begge merkene supplere hverandre for å tilfredsstille kundens behov. Gjennom å samle merkene Konica Minolta og DEVELOP og koordinere utviklings- og lanseringsstrategien, kan den nye gruppen tilby enda mer omfattende løsninger til bedriftskunder med behov for utskriftsløsninger og dokumentflyter som dekker hele selskapet.

2010-tallet

DEVELOP er synonymt med kommunikasjonssystemer av beste kvalitet og er en av de fem fremste leverandørene av fargeutskriftssystemer i Europa. Porteføljen av systemer, programvare og tjenester for dokumentproduksjon og dokumenthåndtering sørget for at DEVELOP kunne etablere seg som en av Europas ledende leverandører til små og mellomstore bedrifter.

DEVELOP spiller en trendsettende, sentral og kreativ rolle i arbeidet med å forme fremtiden til kommunikasjonsløsninger for kontoret. Selskapets forståelse av kunderådgivning går langt utover å tilby analyser og anbefalinger, og inkluderer evalueringer, design av løsninger og løpende support – i den hensikt å øke produktiviteten i kundens dokumentproduksjon og dokumenthåndteringsprosesser.

2000-tallet

DEVELOP flytter hovedkontoret fra Gerlingen til Langenhagen. Det første 4C kontorsystemet QC 1500/QC 2000 med dobbelteknologi blir lansert. DEVELOP har mer enn 300 spesialiserte utsalg i Tyskland og markedsfører sine produkter i 60 land over hele verden.

DEVELOP lanserer nye produktserier med seriene ineo og ineo+, som kombinerer førsteklasses utskriftskvalitet med kostnadseffektive priser. Produktporteføljen blir med hell utvidet av lanseringen av flere MFP-systemer. Sortimentet blir komplettert av flere programvareløsninger og tjenester.

Lanseringen av ineo+ 6500 betyr at DEVELOP betjener det mindre avanserte produksjonsmarkedet. Andre produksjonssystemer blir introdusert senere. DEVELOP styrker også utvalget av A4 skriversystemer for små kontorer og butikker. DEVELOP utvikles til en markedsledende leverandør av MFP-systemer i farge og sort/hvitt.

1990-tallet

DEVELOP blir innlemmet i Minolta-gruppen og Develop GmbH etableres som et eget selskap med 120 ansatte. DEVELOP lanserer D3000iD, selskapets første digitale sort/hvit kopieringsmaskin på markedet, etterfulgt av den første digitale fargemaskinen året etter. DFC 100 blir lansert.

1980-tallet

DEVELOP utvikler DEVELOP 10, verdens minste automatiske kopieringsmaskin, og mottar seks internasjonale priser for nyskapende design. DEVELOP signerer en partneravtale med Minolta og overtar all produksjonen av små og mellomstore maskiner for det europeiske markedet. DEVELOP 100 blir lansert og mer enn 100 000 kopieringsmaskiner blir produsert.

1970-tallet

DEVELOP lanserer selskapets første lille automatiske kopieringsmaskin, Series 33 "Volkskopierer" og etablerer seg også på det amerikanske markedet. DEVELOP utvikler sin første maskin for bruk med vanlig papir, DEVELOP 66.1.

1960-tallet

Elektrostatikk revolusjonerer kopieringsteknologien. DEVELOP er den eneste produsenten som tilbyr maskiner til alle prosesseringsteknologier: diffusjon, elektrostatisk, dobbel spektral og offset.

1950-tallet

Det «økonomiske miraklet» kommer i gang i Vest-Tyskland. 16 patenter og 39 lisenser blir tildelt for kopimaskinen Blitz, og DEVELOP markedsfører allerede sine produkter i 87 land. DEVELOP produserer de første reklamebildene for Blitz-maskinen og DEVELOP Kombi: «To minutter for hver kopi».

21. juni 1948

DEVELOP blir grunnlagt av dr. Walter Eisbein, Konrad Kral og Arno Lippinghoff. Det første produksjonsanlegget ligger i en gammel fabrikkbygning i Stuttgart-Zuffenhausen. Dr. Eisbein utvikler som først i verden kopieringsmaskinen Blitz, Develop D 10.